Η Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Η iGlass είναι μια πρωτοπόρος εταιρία στον τομέα του χονδρικού εμπορίου υαλοπινάκων και στον τομέα της επεξεργασίας γυαλιού στην Ελληνική αγορά, ενώ έχει σημαντική παρουσία στην αγορά των Νοτίων Βαλκανίων και επιδιώκει συνεχώς την ανάπτυξη σε νέες χώρες και αγορές. Η ιστορία μας ξεκινά το έτος 1953, ενώ από το 1984 κύριο άξονα της δραστηριότητάς μας  αποτελεί η εμπορία και επεξεργασία γυαλιού, σε αυτό συμπεριλαμβάνονται το χονδρικό εμπόριο επίπεδων υαλοπινάκων και εξαρτημάτων στήριξης γυάλινων κατασκευών, η παραγωγή θερμικά επεξεργασμένων και πολυστρωματικών υαλοπινάκων, οι κατασκευές από γυαλί, η εμπορία καινουργών και μεταχειρισμένων μηχανημάτων επεξεργασίας γυαλιού και η παροχή υπηρεσιών συντήρησης αυτών, καθώς και η αντιπροσώπευση ξένων οίκων παραγωγής όλων των προηγούμενων. Με εμπειρία, που υπερβαίνει τα 70 χρόνια, δεσμευόμαστε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας με προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και δημιουργούμε μαζί τους μακροχρόνιες σχέσεις, που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, την ακεραιότητα και τη συνέπεια.  Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους που έχουν την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση για να σας βοηθήσουν με την μελέτη & τον σχεδιασμό της λύσης που είναι η κατάλληλη για εσάς. Οι διεθνής οίκοι που συνεργαζόμαστε και οι αποκλειστικές αντιπροσωπείες που έχουμε εξασφαλίσει για την Ελληνική αγορά (Bottero, FAAC), καθώς και το πελατολόγιό μας που περιλαμβάνει εκτός των άλλων και εταιρίες ηγέτες του κλάδου, δείχνουν ότι η ομάδα της iGlass ανταπεξέρχεται και στα πιο απαιτητικά έργα.

Παρέχουμε

Στην iGlass στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η παραγωγή προϊόντων, που βοηθούν στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας στο περιβάλλον της κατοικίας, του επαγγελματικού χώρου ή της εργασίας.
 
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες
  • Σχεδιασμός και υλοποίηση
  • Διαχείριση υλοποίησης σχεδίων και προμηθειών
  • Διαχείριση έργου
  • Διεύθυνση κατασκευής
  • Εγκατάσταση
  • Εφαρμογή νέων υλικών

Τι κάνουμε

Στην iGlass επικεντρωνόμαστε στην εφαρμογή των υλικών και προϊόντων μας κατά τη διαδικασία της αρχικής σύλληψης ενός έργου, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές θα έχουν στη διάθεση τους όλο το εύρος επιλογών σε υλικά και συστήματα. Ξεκινώντας από την αρχική ιδέα, βοηθάμε τον ενδιαφερόμενο (τον επενδυτή, ή το σχεδιαστή) να επιλέξει το καλύτερο προϊόν, ή την κατάλληλη λύση για τις απαιτήσεις του, διευκολύνουμε τον αρχιτέκτονα, ή το μηχανικό να ορίσει τις προδιαγραφές του έργου και μπορούμε, επίσης, να προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη, ή εκπαίδευση στον κατασκευαστή και στον εγκαταστάτη των προϊόντων iGlass.  Είμαστε στην αιχμή της τεχνολογίας επεξεργασίας γυαλιού και εφαρμόζουμε κάθε καινοτομία και εξέλιξη στο χώρο.  Έχουμε την ικανότητα να προσφέρουμε συμβουλευτικές και τεχνικές υπηρεσίες από τα πρώτα στάδια ενός έργου και να το υποστηρίξουμε έως την ολοκλήρωση του.

Οι εγκαταστάσεις μας

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις εμπορίας και μεταποίησης σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και ετήσια δυναμικότητα, που υπερβαίνει τους 25.000 τόνους, η iGlass εγγυάται συνεχή και αδιάλειπτη παράδοση στους πελάτες της. Στον μοντέρνο εκθεσιακό μας χώρο στην Μεταμόρφωση Αττικής ιδιοκτήτες, αρχιτέκτονες, μηχανικοί και σχεδιαστές μπορούν να βιώσουν την πραγματική εμπειρία χρήσης των διάφορων κατασκευών και εφαρμογών από γυαλί, καθώς και των υλικών που σχετίζονται με το έργο τους.  Η έκθεση μας είναι σχεδιασμένη ώστε να παρέχει καθοδήγηση και έμπνευση πάνω στις πολύπλοκες εφαρμογές του γυαλιού και των γυάλινων κατασκευών. Με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών αυτοκινήτων διανέμουμε τα προϊόντα μας στο δίκτυο των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα και στα Νότια Βαλκάνια. Με τις σύγχρονες υποδομές μας έχουμε τη δυνατότητα να οδηγούμε τις εξελίξεις στην βιομηχανική μεταποίηση του γυαλιού στην περιοχή μας.

Τι πιστεύουμε

Η φιλοσοφία μας στην iGlass είναι να προσφέρουμε μια ολιστική προσέγγιση και ολοκληρωμένες λύσεις για τις υψηλών απαιτήσεων κατασκευές κάλυψης κτιρίων, προηγμένων αρχιτεκτονικών προσόψεων κτιρίων, καθώς και υψηλής ποιότητας γυάλινων εσωτερικών κατασκευών με καινοτόμο σχεδιασμό. Συνδυάζοντας μια τεράστια ποικιλία προϊόντων αρχιτεκτονικού γυαλιού με τα κατάλληλα μεταλλικά συστήματα στήριξης για κάθε περίπτωση και εφαρμογή η iGlass εξασφαλίζει τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια και την μέγιστη δυνατή διάρκεια ζωής. Οι καινοτόμες ιδέες μας, η επιμονή μας στην ποιότητα και στην αντοχή των πρώτων υλών και των τελικών προϊόντων μας, καθώς και η συνέπεια στην παράδοση των υλικών, μας έχουν καθιερώσει στην απαιτητική αγορά των δομικών υλικών και των γυάλινων κατασκευών ως μία από τις μεγαλύτερες και δυναμικότερες εταιρείες. Διαθέτοντας αποτελεσματικές δομές και προσωπικό υψηλών προσόντων, εκπληρώνουμε το στρατηγικό μας στόχο, που αφορά στην κατανόηση και στην ικανοποίηση των αναγκών κάθε αγοράς, καθώς και στη διευκόλυνση των πελατών μας, ώστε να επιτύχουν τους δικούς τους στόχους.

Τα πάντα γύρω από το γυαλί

Top